Tietoa meistä

 

Moodfactoryn kivijalkamyymälä sijaitsee Tampereella Hyhkyssä, Pispalan kupeessa. Muutettuamme näihin tiloihin luulimme aluksi, että tilassa on toiminut aikoinaan mallastehdas ja siitä juontaa nimessämme oleva factory sanakin. Mutta siis ei, näissä tiloissa on alunperin ollut konehalli ja sen jälkeen ne ovat toimineet toisen tukun varastotilana. ;D Moodfactoryn myymälän ovet avautuivat toukokuussa 2016 ja verkkokauppa aloitti toimintansa keväällä 2017. Nimensä mukaisesti meillä vallitsee hyvä moodi ja palvelemme sinua aina hymyssä suin. Samassa rakennuksessa myymälän kanssa toimii Tunnelmatukku, sisustus- ja lahjatavaratuotteiden tukkuliikkeemme.

Moodfactoryn tuotevalikoima koostuu persoonallisista ja laadukkaista sisustustuotteista. Sitä voisi kuvailla sanoilla tyylikäs, rouhea, nuorekas. Valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin; kynttilöitä, lyhtyjä, servettejä, peuranpäitä, kalloja, sarvia, kelloja, ruukkuja, , koruja, tyynyjä, seinäkoristeita ja vaikka mitä. Kivijalkamyymälästä löydät myös ihastuttavia lahjaideoita kauniiksi paketeiksi pakattuina. Myymälän ilme ja valikoima vaihtuu sesongeittain, joten kannattaa poiketa fiilistelemään. Verkkokaupasta löytyy osa tuotteistamme, myymälässä on laajempi valikoima.

Kivijalkamyymälä on avoinna arkisin klo 12-18 sekä toisinaan lauantaisin. Lauantain aukioloajoista ilmoitamme facebookissa, joten kannattaa  seurata kuulumisiamme siellä.

Moodfactory
Hennerinkatu 14
33270 Tampere
Puh. 040 5175534
johanna@tunnelmatukku.fi
Y-tunnus 2282771-1

moodfactory-kauppa